X (Twitter) дозволила платним користувачам приховувати свої лайки

Соцмережа X (раніше Twitter) дозволила платним користувачам приховувати свої лайки й оновила політику конфіденційності, пишуть TechCrunch та Bloomberg. 

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: перший список найкращих роботодавців для ветеранів, список перспективних молодих українців «30 до 30», 40 компаній, які вийшли на іноземні ринки під час війни, історії Марії Берлінської, Всеволода Кожемяки та загалом майже два десятки текстів.

Ключові факти

  • Користувачі сервісу з платною підпискою зможуть приховувати вкладку «Подобається» в налаштуваннях профілю. Раніше вона була загальнодоступною і дозволяла переглядати публікації, що сподобалися людині.
  • Тепер цей розділ бачитиме тільки власник акаунта. Водночас лайки під окремими дописами, як і раніше, будуть видні іншим користувачам.
  • Крім того, X оновила політику конфіденційності, зазначив Bloomberg. Там зʼявився пункт про збір біометричних даних за згодою користувачів. Про які саме дані йдеться, компанія не уточнює.
  • Також X планує збирати інформацію про освіту та роботу користувачів. Мета такого нововведення – «щоб рекомендувати потенційні вакансії та ділитися ними з потенційними роботодавцями».

Контекст

У липні Ілон Маск написав, що компанія зіткнулася з «падінням доходів від реклами приблизно на 50%» і має негативний грошовий потік. 

Нещодавно він найняв Лінду Яккаріно, колишню керівницю відділу реклами NBCUniversal, як виконавчу директорку компанії, щоб допомогти повернути бренди. Маск сказав, що незабаром у компанії може бути позитивний грошовий потік. 

Це не вперше, коли платформа намагається збільшити свій дохід, пропонуючи знижки на рекламу. Компанія пропонувала великі рекламні стимули навколо Суперкубку, який, як правило, є найбільшим генератором доходів від реклами у Twitter.

Тоді як деякі бренди, такі як Mondelez International, повернулися до витрат на платформу, багато інших залишилися осторонь.

Деякі покупці реклами сподіваються, що Яккаріно принесе таку необхідну стабільність платформі, тому що вона розуміє важливість модерації контенту для рекламодавців. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *