ПриватБанк запустив доставку карток до ще п’яти країн Європи

Державний ПриватБанк розширив географію послуги міжнародної доставки платіжних карток клієнтам, відкривши замовлення карток з доставкою кур’єром Nova Post в Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині, повідомляє пресслужба фінустанови.

Ключові факти

  • Отже, клієнти банку відтепер можуть отримати банківську картку з доставкою Nova Post у 11 країнах Європи. Раніше послуга стала доступна у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії, Румунії. 
  • До кінця квітня доставка карток усім клієнтам, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через Приват24 та замовили доставку картки, буде безкоштовною.
  • Щоб замовити нову чи перевипустити діючу картку, треба оформити заявку за декілька кліків у Приват24 та отримати картку у відділенні або поштоматі «Нової пошти» по Україні та через кур’єра Nova Post в зазначених європейських країнах.

Контекст

Від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток. У жовтні 2023 року ПриватБанк дозволив клієнтам перевипустити діючу платіжну картку чи відкрити нову цифрову картку в Приват24 та отримати фізичну картку через «Нову пошту» у шести країнах Європи.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *