Неділя після Дня подяки стала найбільш завантаженим днем в історії авіаперельотів, аеропорти США перевірили майже 3 млн людей

У неділю, 26 листопада, після Дня подяки в аеропортах США Управління транспортної безпеки (TSA) перевірило майже 3 млн людей, це рекорд в історії авіаперельотів, повідомляє відомство. Менше 0,5% із 51 332 регулярних рейсів було скасовано.

Ключові факти

  • У неділю TSA перевірила 2 907 378 осіб в аеропортах по всій країні, що стало рекордом управління як найбільш завантажений день за історію авіаперельотів.
  • Згідно зі статистикою, того дня на рейс припадало 56 осіб. За хвилину в аеропортах по всій країні перевіряли 2003 особи (120 199 за годину).
  • Кожну хвилину відбувалося 35 зльотів, при цьому жодних форс-мажорів чи інцидентів не було зафіксовано.
  • 26 листопада вже вдруге цього року було побито рекорд подорожей. TSA зафіксувало свій попередній найбільш завантажений день в історії в пʼятницю, 30 червня, перевіривши 2,883 млн пасажирів напередодні Дня незалежності США, 4 липня.

Контекст

Рекорд подорожей у ці вихідні різко контрастує з Різдвом 2022 року, коли тисячі рейсів було скасовано через зимові шторми та збій у системі Southwest Airlines. Негода, що тривала майже тиждень перед різдвяними святами, призвела до скасування тисяч рейсів, пише Forbes USA.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *