Фонд SID Venture Partners інвестував у три стартапи

Венчурний фонд SID Venture Partners оголосив про інвестиції у три нових стартапи – Iris Finance, Vendora та Relari, йдеться у повідомленні пресслужби.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Згідно із повідомленням, вказані компанії в портфоліо фонду «змінюють сфери фінансів, електронної комерції та генеративного ШІ». 
  • «Наша основна увага залишається на компаніях з українськими засновниками, однак ми бачимо можливості для виявлення перспективних компаній і на інших ринках, насамперед у США», – сказав Дмитро Вартанян, керуючий генеральний партнер SID Venture Partners.
  • Зокрема, Iris Finance є платформою для контролю та планування прибутку, що використовує ШІ, розроблена для брендів у сфері споживчих товарів.
  • Vendora – SaaS-платформа, розроблена для оптимізації роботи з доставкою та збільшення онлайн-продажів для роздрібних торговців продуктами.
  • Relari розробляє opensource-платформу, призначену для моделювання, тестування та валідації продуктів із генеративними моделями

Контекст

Фонд SID на $15 млн створили у грудні 2021 року. У його портфелі 12 проєктів із українськими засновниками, вісім угод закрито під час повномасштабної війни. Раніше у фонді оголошували про інвестиції у блокчейн-платформу NEAR Protocol, сервіси Elai.io, Mindist.io та SPOKK також без розголошення деталей.

У 2022-му український сервіс доставки медикаментів Liki24.com та платформа для роботи із даними datuum.ai залучили інвестиції від фонду SID.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *