З 2022-го по 2023-й продажі українських дизайнерів у ЦУМ Київ зросли у понад два рази

У період з 2022-го по 2023-й продажі департаменту українських дизайнерів у київському ЦУМі зросли у грошах більш ніж у два рази, повідомили Forbes Ukraine в універмазі.

Ключові факти:

  •  У 2023 році продажі департаменту українських дизайнерів у ЦУМі зросли у грошах на 163% у порівнянні із 2022-м.
  • Одяг та аксесуари українських дизайнерів представлено у ЦУМі в окремому відділі на третьому поверсі. В універмазі можна придбати товари понад 180 локальних брендів, зокрема Ksenia Schnaider, Gunia Project, FROLOV, Nue та BEVZA. «Ми почали працювати з українськими дизайнерами так само якісно, як із імпортними брендами, – казав Forbes СЕО ЦУМу Євген Мамай у січні 2022-го. – Ба більше, до них ми навіть уважніші, бо вони поряд».
  • Із деякими українськими брендами ЦУМ вибудовує більш тісну співпрацю. Наприклад, бренд FROLOV представлено в універмазі в окремому корнері, а у 2021-му та 2023-му дизайнер випускав колекції вечірнього одягу у колаборації із універмагом.
  • «Після початку повномасштабного вторгнення зацікавленість і попит на українських виробників постійно зростають, – каже директорка департаменту закупівель і ритейлу ЦУМ Київ Ольга Чайка. – Ми сформували унікальну платформу для талановитих дизайнерів, які можуть розвивати потенціал та будувати бренд разом з нами».

Контекст:

ЦУМ розвиває співпрацю із українськими дизайнерами із 2019 року, каже Чайка. У 2021-му ЦУМ Київ продав одяг українських дизайнерів на 150 млн грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *