ПриватБанк запустив послугу виплати зарплат через мобільний «Приват24 для бізнесу»

Бізнес-клієнти ПриватБанку отримали можливість виплачувати зарплату своїм працівникам у мобільному «Приват24 для бізнесу». Про це йдеться у пресрелізі банку.

Тільки три дні даруємо 500 грн знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз за промокодом F500. Підписуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • Бізнес-клієнти ПриватБанку зможуть у смартфоні створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості.
  • Оновлений функціонал мобільного банку для бізнес клієнтів «Приват24 для бізнесу» дозволяє не лише переглядати та підписувати вже створені зарплатні відомості, а і створювати нові відомості та робити платежі до них, пояснили в пресслужбі банку.
  • Виплачуючи зарплату через ПриватБанк, клієнти зможуть робити зарахування цілодобово та за лічені хвилини. Зарахування зарплати однією відомістю на картки ПриватБанку та картки інших банків позбавляє додаткової роботи з створення кількох відомостей, якщо співробітники бажають отримувати зарплату у різних банках. 
  • Для допомоги в вирішенні зарплатних питань працює окрема лінія консультантів з підтримки бухгалтерів, йдеться у повідомленні.

Контекст

У вересні 2023 року ПриватБанк відкрив понад 24 500 рахунків юридичних осіб та підприємців, що є рекордним показником з початку великої війни.

За даними дослідження компанії CBR, які проведені у липні-серпні 2023 року, 45% юридичних осіб та 61% підприємців вважають ПриватБанк основним банком для свого бізнесу.

У 2022 році ПриватБанк запустив для підприємців новий сервіс «Каса», який дозволяє підключити та використовувати POS-термінали банку як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *