OnePrice відкриє дискаунтер – магазин низьких цін на продукти

Перший продуктовий дискаунтер мережі OnePrice почне роботу у Вінниці 11 вересня, повідомив Forbes власник OnePrice Леван Паікідзе. Також ритейлер відкрив 16-й магазин у Грузії, у планах – ще 50 на цей рік.

Тільки три дні даруємо 500 грн знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз за промокодом F500. Підписуйтесь за цим посиланням

Ключові факти 

  • Відкриття першого OnePrice Club у форматі hard-discounter відбудеться у Вінниці на вул. Хмельницьке шосе, 145б. «Основний асортимент магазину – продукти харчування та товари повсякденного вжитку високої якості за найнижчими цінами», – зазначив власник OnePrice Леван Паікідзе. За його словами, ця ніша в Україні тільки розвивається.
  • Мережа OnePrice налічує 77 магазинів в Україні у форматі dollar store. Також компанія відкрила свій 16-й магазин у Грузії. «Перший ми запустили менше року тому – 13 січня 2023 року, і за цей рік з нуля вибудували компанію, яка закохала у себе грузинського споживача», – говорить Паікідзе. 

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

Магазин-дискаунтер OnePrice Club

  • Міжнародне масштабування OnePrice розпочав саме з Грузії через відсутність великої кількості конкурентних гравців, зазначив власник OnePrice. 70% товарів – це власний імпорт, частка якого постійно зростає, решта 30% – місцеві постачальники, а також постачальники з України. 
  • Грузинські магазини OnePrice працюють у Тбілісі, Кутаїсі, Горі, Руставі. «На цей рік заплановано відкриття 50 магазинів на території Грузії», – зазначив Паікідзе.

Магазин OnePrice у Грузії.

Магазин OnePrice у Грузії.

Контекст

Компанія пояснила, що нижчі ціни, в середньому на 15–20%, досягаються у «жорстких дискаунтерах» за рахунок кількох принципів: роботи напряму з виробниками; жорсткого контролю за витратами та мінімальної торгової націнки; в асортименті присутні товари, у разі купівлі яких споживачеві не потрібно переплачувати за бренд; низька орендна плата (склад із товарами на піддонах); використання крос-докінгу, який передбачає розвантаження продуктів безпосередньо з одного транспортного засобу в інший у крос-докінг-центрі, щоб уникнути витрат на зберігання. 

Ритейлер OnePrice почав роботу на українському ринку в 2018 році у Києві. У магазинах представлені товари з Китаю, а також товари українських виробників. У кожному з них можна знайти понад 10 000 товарів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *