Обстріли Запоріжжя. Власник «Текстиль-Контакту» Соколовський повідомив про руйнування на підприємстві

У Запоріжжі через російський обстріл постраждала філія компанії «Текстиль-Контакт» – одного з найбільших виробників і продавців текстилю. Про це повідомив засновник компанії Олександр Соколовський. Він обіцяє відновити роботу філії вже найближчим часом.

Ключові факти

  • «Це поки що фото «до», але запевняю вас – вже скоро буде більш оптимістичне «після», – підписав фото з наслідками обстрілу Олександр Соколовський.

У Запоріжжі через ракетну атаку постраждала філія компанії «Текстиль-Контакт» (фото) /Фото 1

  • Соколовський повідомив, що в ніч на 18 жовтня від ракетного обстрілу постраждала філія «Текстиль-Контакту» в Запоріжжі. Приліт стався в декількох метрах від будівлі, де вона розташована, написав Соколовський на своїй сторінці у Facebook. 
  • Бізнесмен зазначив, що вночі на обʼєкті нікого не було, тому обійшлося без постраждалих.
  • За його словами, співробітники підприємства роблять все можливе, щоб відновити роботу вже з понеділка.

Цитата

«Я вже писав минулого року про нашу бойову команду запорізької філії, вони учотирьох працювали навіть найстрашніші березень та квітень 2022-го, відвантажували таку необхідну для військових та гуманітарних цілей продукцію і не закривались жодного дня. І зараз теж вони настроєні дуже швидко налагодити роботу в неушкодженій частині приміщення і роблять все можливе і неможливе, щоб з понеділка вже знов запуститися!» – зазначив Олександр Соколовський.

«Текстиль-Контакт»

Група компаній «Текстиль-Контакт» заснована у 1995 році. Основний напрям діяльності – виробництво та оптово-роздрібний продаж тканин і фурнітури, домашньої білизни, спецодягу та військової форми. Компанія керує мережею оптово-роздрібних гіпермаркетів тканин, мережею магазинів фурнітури та виробів домашнього текстилю. За даними компанії, «Текстиль-Контакт» має 100 000 постійних клієнтів, асортимент продукції – 30 000 видів тканин. На підприємствах групи компанії працюють 800 співробітників.

За даними Youcontrol, дохід ТОВ «Текстиль-Контакт» у 2022 році сягнув 638 млн грн проти 622 млн грн у 2021-му. Активи компанії за підсумками минулого року перевищували 437 млн грн.

Читати більше Згорнути

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *