«Нова пошта» почала доставляти замовлення з OLX у Польщу

«Нова пошта» почала доставляти у відділення Nova Post у Польщі замовлення з українського маркетплейса OLX, ідеться у пресрелізі компанії. Зазначається, що вартість товару не повинна перевищувати 1800 грн.

Що допомагає українському бізнесу відштовхнутися від дна? 22 березня на «Саміті експортерів» від Forbes топкомпанії поділяться інструментами та прогнозами з розвитку експорту. Спікери з «Метінвест», Kernel, Nemiroff, «Біосфери» та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Послуга доступна всім користувачам сайту та додатків olx.ua з українським номером телефону та українською банківською карткою.
  • Строк доставки у Польщу від 3 днів, після підтвердження угоди продавцем. Послуга доступна тільки для товарів, що дозволені до пересилки через кордон. 
  • Щоб замовити товар із OLX у Nova Post у Польщі потрібно натиснути «Купити із доставкою» та вибрати опцію «Нова пошта у Польщу».
  • За даними компанії, наразі найпопулярнішими категоріями замовлень є одяг, книги та дрібна техніка. 

Контекст

У Польщі працюють 40 відділень Nova Post, власна курʼєрська доставка по країні та є можливість отримувати та відправляти в Україну із поштоматів InPost.

За результатами 2023 року «Нова пошта» доставила на 30% більше посилок, ніж у 2022-му – 412 млн відправлень. Зокрема, компанія доставила 10,2 млн міжнародних посилок, що удвічі більше, ніж роком раніше. Мережа відділень і поштоматів «Нової пошти» в Україні за 2023 рік збільшилася майже на 5000 одиниць, до 27 050. Загалом покриття мережі зросло за рік на 20%.

У 2023-му «Нова пошта» збільшила виторг на 54%, до 36,5 млрд грн. Прибуток зріс майже вдвічі, до 4 млрд грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *