Monte – Віктор Оруджев пішов з команди

Український кіберспортсмен Віктор sdy Оруджев залишає команду Monte. Про це йдеться в дописі команди в соцмережі Х. 

📲 45 секунд – на один пост, 20 хвилин на день, щоб дізнатися головні економічні та бізнесові новини. Підписуйтеся на Telegram-канал Forbes Ukraine, щоб економити час.

Ключові факти 

  • Віктор sdy Оруджев покидає українську кіберспортивну команду Monte. 
  • «Контракт не був продовжений за згодою сторін», – йдеться у повідомленні Monte в X. Оруджев залишає команду на правах вільного агента. 
  • «Я шукаю собі новий дім. Сподіваюся, це не займе багато часу – не хочу пропускати багато ігор в сезоні», – написав Оруджев в Х. 
  • Оруджев додав, що веде переговори з кількома командами. Проте жодні з домовленостей не фіналізовані, тому він відкритий до пропозицій.

Контекст 

Оруджев перейшов у Monte у січні 2023 року з кіберспортивної команди Navi. Причиною переходу стало те, що в Navi йому не запропонували довгостроковий контракт. З Monte Оруджев дійшов до чвертьфіналу BLAST.tv Paris Major 2023, де команда програла шведській GamerLegion.

Команду Monte у 2022 році заснували геймер Володимир Велетнюк і Дмитро Вовк, який наразі є СЕО команди. Загальна сума призових команди – понад $290 000, йдеться у даних Esports Charts.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *