Киянин Кирило Хомʼяков призначений головою Binance в регіонах CEE і Центральної Азії

Криптобіржа Binance оголосила про призначення генерального менеджера в Центральній і Східній Європі (CEE) Кирила Хом’якова головою регіонів CEE та Центральної Азії. Про це йдеться у пресрелізі біржі.

Ключові факти

  • Кирило Хом’яков керуватиме командами на цих ринках, приділяючи особливу увагу зростанню компанії, освітнім ініціативам, розвитку фіатних каналів і оптимізації взаємодії з користувачами, йдеться у повідомленні.
  • Серед обовʼязків Хомʼякова на цій посаді також – зміцнення позицій Binance та діалог з урядовими й державними структурами на ринках CEE та Центральної Азії.

Контекст

Киянин Кирило Хом’яков приєднався до Binance у січні 2022 року, спочатку відповідаючи за ринок України. Починаючи з січня 2022-го його відповідальність розширилася, щоб охопити весь регіон CEE. Тепер менеджер керуватиме розвитком у 14 країнах регіонів CEE та Центральної Азії.

До приходу в Binance Хом’яков обіймав керівні посади в різних банківських, фінтех і державних організаціях, маючи за плечима понад 15 років досвіду роботи в цих галузях. Зокрема, до Binance він обіймав посаду генерального директора Державного агентства інфраструктурних проєктів України та генерального директора компанії з розробки блокчейн-програмного забезпечення.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *