Energame звільнила Максима Ляшка з посади CEO Parimatch

Акціонери Energame звільнили Максима Ляшка з посад керівного партнера та CEO групи компаній Parimatch. Рішення прийнято цього тижня на зборах акціонерів міжнародного холдингу Parimatch і керуючої компанії Energame, йдеться у пресрелізі.

Ключові факти

  • Energame та Parimatch будуть тимчасово керуватися безпосередньо радою директорів за підтримки топменеджерів, які «користуються повною довірою акціонерів». 
  • У повідомленні наголошується, що всі компанії групи продовжують працювати у звичайному режимі, акціонери ініціювали пошук нового СЕО.

Контекст

Максим Ляшко став керівним партнером Energame взимку 2023 року, з квітня 2022-го керував холдингом Parimatch в Україні й світі. Energame, компанію, що спеціалізується на управлінні та інвестиціях, було засновано в січні 2023 року. 

Міжнародний холдинг Parimatch створено у 1994 році, навесні 2021-го український офіс отримав національну ліцензію на провадження азартних ігор і бетінгу в мережі «Інтернет». Бренд Parimatch присутній у Великій Британії, Індії, Бразилії, Танзанії, Казахстані та ще у 20 країнах.

10 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти 120 фізичних і 287 юридичних осіб, повʼязаних із гральним бізнесом. До списку потрапив український букмекер Parimatch.

12 березня «Паріматч» припинила операційну діяльність.

На початку вересня компанія власниці букмекера Parimatch Катерини Білоруської – Weplay Media Holding Limited (володіє ТМ «Покерматч») – подала до суду на президента Зеленського з вимогою скасувати санкції, запроваджені через її звʼязки з РФ та Білоруссю. 

Холдинг Parimatch працює на Кіпрі, в Казахстані, Танзанії під ліцензією (eGaming) Кюрасао.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *