ChatGPT запамʼятовуватиме факти про користувача

Компанія OpenAI почала тестувати функції керування памʼяттю ChatGPT. Тепер чат-бота можна попросити щось запамʼятати або забути те, що він вже памʼятає, йдеться у блозі OpenAI. Компанія вважає, що це зробить спілкування з ChatGPT більш ефективним та зручним.

Зізнаємося у коханні нашим читачам ❤‍🔥 Тільки 14 та 15 лютого даруємо 800 грн знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Вартість зі знижкою — 999 грн/рік. Діє з промокодом FLOVE. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Під час спілкування з чат-ботом користувачі можуть попросити запамʼятати важливі факти або деталі, щоб система потім враховувала їх під час створення відповідей.
  • «Наприклад, якщо вказати, що ви маєте дитину, і вона любить медуз, то після того, коли ви попросите ChatGPT допомогти створити листівку до її дня народження, він запропонує медузу в вечірньому капелюсі», – пояснили в OpenAI. 
  • Також користувачі можуть керувати памʼяттю ChatGPT. Для цього до налаштувань додали розділ персоналізації. У ньому можна вимкнути памʼять, щоб додаткові знання не впливали на створення відповідей.
  • OpenAI вже розпочала випуск оновлення з функціями памʼяті ChatGPT для частини користувачів. Після тестування компанія планує покращити режим та відкрити доступ для всіх.

Контекст

За даними джерел FT, доходи OpenAI перевищили $2 млрд у річному обчисленні. Шалений успіх її флагманського продукту ChatGPT виводить компанію в число найбільш швидкозростаючих технологічних компаній в історії, зазначило видання.

OpenAI, інвестором якої є Microsoft, вважає, що зможе більш ніж подвоїти цей показник у 2025 році завдяки підвищеному інтересу з боку бізнес-клієнтів, які хочуть використовувати інструменти генеративного ШІ у своїй діяльності.

Стрімке зростання дало змогу OpenAI потрапити до небагатьох компаній Кремнієвої долини, серед яких Google і Meta, що досягли доходу в $1 млрд за десять років з моменту заснування.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *