Брендові товари зі знижкою. В ТРЦ Respublika Park відкриється магазин HalfPrice польської компанії ССС

Мережа HalfPrice, що належить польській компанії CCC, 9 листопада відкриє свій перший флагманський магазин в Україні – в ТРЦ Respublika Park, пише RAU.

Ключові факти

  • Загальна площа магазину становить понад 1800 кв. м. HalfPrice пропонує широкий вибір брендового одягу, взуття, аксесуарів, косметики, іграшок та товарів для дому відомих брендів за привабливими цінами.
  • «Ця подія свідчить і про те, що Україна залишається привабливою для інвестицій і бізнесу, навіть у важкий період воєнного стану», – зазначила гендиректорка ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива.

Польський ритейлер ССС відкриває перший магазин брендових товарів HalfPrice в Україні /Фото 1

Контекст

Магазини HalfPrice засновані на концепції off-price, в рамках якої покупці можуть придбати брендові товари зі знижками. Це можливо завдяки закупівельникам, які тісно співпрацюють з брендами по всьому світу і щодня шукають найкращі пропозиції. Колекція у мережі постійно зростає і змінюється, пояснили в компанії.

HalfPrice дебютував у Польщі на початку травня 2021 року. Сьогодні у мережі понад 100 магазинів в дев’яти країнах Центральної та Східної Європи – Польщі, Чехії, Словаччині, Австрії, Хорватії, Словенії, Румунії, Латвії та Угорщині.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *