«Аврора» орендувала у Dragon Capital першу чергу М10 Lviv Industrial Park

Інвестиційна компанія Dragon Capital здала першу чергу М10 Lviv Industrial Park в оренду компанії «Аврора Мультимаркет». Про це йдеться у пресрелізі інвесткомпанії від 7 травня.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Dragon Capital ввела в експлуатацію складський комплекс класу А площею 14 400 кв. м у Львові та передала його в оренду «Аврора Мультимаркет».
  • «Наші міжнародні партнери ЄБРР готові вкладати інвестиції у проєкти рівня М10 Lviv Industrial Park. І Dragon Capital як власник одного з найбільших портфелів логістичної нерухомості в Україні, розвиватиме цей напрямок і надалі», – зазначив гендиректор Dragon Capital Томаш Фіала.
  • Зараз Львові працює 13 магазинів мережі «Аврора», повідомив гендиректор «Аврора Мультимаркет» Тарас Панасенко. За його словами, у листопаді 2023 року почав роботу новий розподільчий центр площею понад 7000 кв. м та створено понад 300 робочих місць.
  • Загалом територія М10 Lviv Industrial Park передбачає будівництво ще п’яти черг логістичних та виробничих комплексів. 

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 1

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 2

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 3

Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Dragon Capital здала в оренду «Аврорі» першу чергу М10 Lviv Industrial Park /Фото 4

Томаш Фіала та Андрій Садовий. Фото Романа Балука для Львівської міської ради

Контекст

М10 Lviv Industrial Park – новий індустріальний парк, який розбудовується компанією Dragon Capital у промисловій зоні мікрорайону Львова Рясне-2 поруч із трасою міжнародного значення М10 за 60 км від кордону з Польщею. 

Dragon Capital викупила в компанії CTP проєкт індустріального парку у Львові у 2020 році та розпочала будівництво у 2021-му.

На початку 2023 року партнером львівського парку став ЄБРР. Торік банк інвестував у проєкт $5,5 млн, а загальний обсяг інвестицій у M10 Lviv Industrial Park становитиме до $24,5 млн.

У вересні 2023-го Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку (MIGA) застрахувало проєкт від воєнних ризиків на 10 років на $9,2 млн.

Подальший розвиток індустріального парку М10 передбачає будівництво складських комплексів у форматі build-to-suit.

У портфелі Dragon Capital – два індустріальні парки: М10 Lviv Industrial Park у Львові та E40 Industrial Park у Київській області. 

Dragon Capital отримала дозвіл на будівництво першої черги індустріального парку E40 Industrial Park – складського комплексу класу А площею 25 764 кв. м – у грудні 2021 року. Проте через воєнні дії поставила його будівництво на паузу. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *