Засідання у форматі «Рамштайн» 12 жовтня не буде – Радіо Свобода

Засідання у форматі «Рамштайн», заплановане на 12 жовтня, відклали. Нова дата ще не відома. Про це пише Радіо Свобода з посиланням на три джерела у штаб-квартирі НАТО. Пізніше пресслужба американської авіабази в Німеччині підтвердила перенесення засідання.

⚡️ Лише 3 дні! Отримайте доступ до річної підписки Forbes Digital зі знижкою 40%. Промокод: MORNING. Оформлюйте підписку за посиланням.

Деталі

  • У Білому домі раніше повідомили, що Джо Байден відкладає свою майбутню поїздку до Німеччини й Анголи, щоб спостерігати за підготовкою до урагану «Мілтон» і реагування на нього. На коли саме відкладається поїздка – у Білому домі не уточнили.
  • Доповнено. Перенесення засідання контактної групи підтвердили Суспільному в пресслужбі американської авіабази «Рамштайн» у Німеччині. «Оголошення щодо майбутніх зустрічей Контактної групи з питань оборони України будуть згодом», – йдеться у повідомленні.

Контекст

Президент США планував прибути до Німеччини ввечері 10 жовтня. У Берліні заплановані його зустрічі з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром і канцлером Олафом Шольцем. 12 жовтня Байден мав поїхати до землі Рейнланд-Пфальц, де на американській військово-повітряній базі в Рамштайні відбудеться зустріч щодо України.

Там, зокрема, мала відбутися і зустріч президента США з президентом України Володимиром Зеленським.

Зеленський раніше заявляв, що під час зустрічі 12 жовтня Україна надасть план перемоги усім партнерам. 

Генсекретар НАТО Марк Рютте заявляв, що на засіданні обговорять з президентом Байденом дозвіл застосовувати далекобійну зброю по військових обʼєктах у РФ.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Один коментар

  1. Хочу висловити величезну подяку знахарці Марії за ту допомогу, яку вона надала мені в найважчий період мого життя. Після смерті мого чоловіка Михайла я опинилася в глибокій депресії й не знала, як із цим упоратися. Ні ліки, ні консультації лікарів не допомагали мені знайти спокій і знову знайти інтерес до життя.

    За порадою подруги я звернулася до Марії, і це було найкраще рішення, яке я могла прийняти. Марія займається ворожінням на воску, і її методи мені дійсно допомогли. Сеанси з нею допомогли мені поступово вийти зі стану депресії, зрозуміти свої почуття і побачити світло в кінці тунелю. Уже після перших зустрічей із Марією я відчула, як щось усередині мене починає змінюватися, і з кожною наступною зустріччю я почувалася дедалі краще.

    Марія – неймовірно добра і чуйна людина, що володіє сильною енергетикою і знаннями, які передаються з покоління в покоління. Якщо ви шукаєте справжню допомогу і підтримку, я щиро рекомендую звернутися до неї. Докладніше про Марію можна дізнатися на її сайті: znaharkamariya.com.ua. Зателефонувати Марії можна через Вайбер за телефонами +380957769267 або +380976592407.

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *