Запустили проєкт INSCIENCE Business. Наукові розробки для компаній

У межах проєкту INSCIENCE Business підприємці можуть заповнити запит на співпрацю з науковцями. Серед форматів співпраці – покращення продукту завдяки науковим розробкам, залучення вчених у команду, дослідження, розвиток R&D відділів та проєктів, йдеться у пресрелізі організації.

Ключові факти:

  • Організація INSCIENCE, що популяризує науку в Україні, запускає напрямок INSCIENCE Business. У межах проєкту бізнеси можуть заповнити запит на співпрацю з українськими вченими.
  • Серед форматів співпраці – покращення продукту завдяки науковим розробкам, залучення вчених у команду, дослідження, розвиток R&D відділів та проєктів.
  • До співпраці заохочують українські компанії та стартапи у сферах, як-от агротехнології, біотехнології, екологічні технології, енергетика, космічні технології, матеріалознавство і фізика, освітні технології, охорона здоровʼя, робототехніка, технології подвійного призначення, хімія.
  • Подія-відкриття INSCIENCE Business відбудеться 3 квітня у Києві. Участь для підприємців, інвесторів та науковців – за реєстрацією. Під час заходу українські науковці презентуватимуть дослідження і розробки, які можуть застосувати бізнеси.

Контекст:

За 25 років витрати на наукові розробки та дослідження у світі зросли майже вчетверо. За рік лише європейські deep tech стартапи залучили $22 млрд інвестицій. Наукоємні інновації дозволять українським компаніям стати конкурентоспроможними на глобальному ринку, коментує співзасновниця INSCIENCE Олена Скирта.

Серед проєктів INSCIENCE – найбільша науково-популярна конференція в Україні з виставкою наукоємних розробок та deep tech стартапів. У 2023 році INSCIENCE Conference зібрала понад 1400 гостей.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *