«Укрзалізниця» ввела обовʼязкову верифікацію через «Дію» для придбання квитків на потяг з Києва до Варшави

«Укрзалізниця» запровадила верифікацію акаунту з «Дія.Підписом» для купівлі квитків на найпопулярніший поїзд «Київ – Варшава», повідомляє портал «Дія». Таким чином УЗ зможе відстежувати осіб, які масово скуповують білети, – і після перевірки блокувати їхні акаунти. 

Ключові факти

  • За словами віцепремʼєра – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, «Дію» інтегрували із застосунком «Укрзалізниці», щоб боротися з перекупами квитків.
  • «Верифікація акаунту через «Дію» підтвердить, що ви – реальна людина. Тож якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки – після перевірки його заблокують», – повідомив він.
  • Віцепремʼєр додав, що вказана людина більше не зможе купити квиток онлайн, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій.
  • Також верифіковані акаунти зможуть повертати онлайн придбані в застосунку квитки на будь-який з міжнародних рейсів. Всі новації ставатимуть доступними поступово, після оновлення застосунку «Укрзалізниці».

Контекст

Прямий рейс Київ – Варшава – Київ є одним із найпопулярніших напрямків. Щодня тільки у застосунку УЗ реєструється понад 3000 запитів від пасажирів на квитки на цей напрямок – це в 10 разів більше пропозиції місць.

З 15 жовтня «Укрзалізниця» запустила потяг зі Львова до Варшави вперше за 18 років. Пасажири з інших міст України можуть скористатися пересадкою у Львові. Зокрема, розклад руху поїздів розроблений таким чином, щоб без пересадок охопити залізничним сполученням з Варшавою та Любліном також Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву.

На станції Рава-Руська (за 67 км від Львова) пасажири здійснюватимуть пересадку з поїзда української ширини колії (1520 мм) на поїзд європейської колії (1435 мм) і зворотно. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *