Український Дім у швейцарському Давосі працюватиме 15-18 січня

Український дім у Давосі розпочне свою роботу 15 січня для проведення програми панельних дискусій під час Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), йдеться у пресрелізі. Український Дім відкриє свої двері у Швейцарії вже вшосте.

Тільки три дні даруємо 500 грн знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Оформлюйте зараз за промокодом F500. Підписуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • Спікерами чотириденної програми панельних дискусій будуть зокрема, перший віцепрем’єр-міністр економіки Юлія Свириденко, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, заступник керівника Офісу Президента Ростислав Шурма, заступник міністра економіки – торговий представник України Тарас Качка, та інші. 
  • Також участь в обговоренні візьмуть закордонні політики, журналісти, активісти гуманітарного сектору, лідери бізнесу, окрім цього у панельних дискусіях будуть присутні українські парамедикині і волонтерки, серед яких і Юлія Паєвська.

Український Дім у швейцарському Давосі працюватиме 15-18 січня /Фото 1

  • Цьогорічна програма Українського Дому має на меті привернути увагу до українського духу та ініціювати дискусію про післявоєнне майбутнє України.
  • За словами виконавчої директорки Українського дому в Давосі Уляни Хромʼяк, він є комунікаційним майданчиком для представників великого бізнесу, політиків, журналістів, де вони могли б обмінятися ідеями та налагодити співпрацю для розбудови України.

Контекст

Збори Всесвітнього економічного форуму відбудуться з 15 по 19 січня у швейцарському Давосі. У 54-тому щорічному засіданні форуму візьмуть участь уряди понад 100 країн, усі великі міжнародні організації, 1000 партнерів Форуму, а також лідери громадянського суспільства, експерти, представники молоді, підприємці та засоби масової інформації.

За даними видання Tages-Anzeiger, президент Володимир Зеленський має намір взяти участь у Всесвітньому економічному форумі у Давосі та відвідати Швейцарію наступного тижня. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *