У застосунку «Армія+» з’явився сервіс онлайн-навчання з військової справи

У застосунку «Армія+» тепер доступний сервіс онлайн-навчання, де зібрані верифіковані навчальні матеріали з військової справи, повідомив міністр оборони Рустем Умєров. Це дасть змогу військовим здобувати важливі знання навіть у польових умовах.

Новий номер Forbes Ukraine: 202 найбільші приватні компанії та 303 ефективних СЕО. Оформлюйте передзамовлення та будьте першими, хто отримає два журнали за ціною одного! 

Ключові факти

  • Авторизованим у застосунку військовим доступні курси: «Загальна підготовка», «Побут у польових умовах» та «Безпілотні системи».
  • Кожен курс поділено на модулі з уроками. Після кожного модуля є тест для перевірки знань, а в кінці курсу – іспит. Це має допомогти не просто отримати інформацію, а засвоїти її на практиці.
  • Відомство вже працює над новими курсами, такими як «Зв’язок на полі бою» та «Психологічна підготовка».
  • «Наша мета – забезпечити максимально ефективну підготовку кожного воїна до сучасної війни», – пояснив очільник Міноборони.

Контекст

У серпні Міноборони представило нову платформу «Армія+», створену з метою цифровізації послуг для військовослужбовців і підвищення ефективності служби. Однією з найбільш очікуваних функцій застосунку стала можливість подання електронних рапортів. У першій версії застосунку були доступні 11 видів рапортів та Армія ID – унікальний ID-номер військового, завдяки якому він може надіслати рапорти на підпис.

У застосунку також передбачені опитування, завдяки яким держава зможе дізнатися думку військових з будь-яких питань, а самі військовослужбовці зможуть впливати на реальні зміни у Силах оборони.

У диджитал-екосистемі України зараз розвиваються такі цифрові продукти, як «Мрія», «Резерв+» і «Армія+».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *