У ChatGPT зʼявилася функція «Читання вголос»

Компанія OpenAI додала функцію «Читання вголос» до свого ШІ-бота ChatGPT. Нова функція озвучує відповіді на запити за допомогою одного з пʼяти голосів, пише The Verge.

📲 45 секунд – на один пост, 20 хвилин на день, щоб дізнатися головні економічні та бізнесові новини. Підписуйтеся на Telegram-канал Forbes Ukraine, щоб економити час.

Ключові факти

  • Функція підтримує 37 мов, зокрема й українською, та автоматично її визначає. Вона доступна як для чат-ботів на базі GPT-4, так і для GPT-3.5. 
  • Чат-бота можна налаштувати таким чином, щоб він завжди вголос відповідав на запити користувача.
  • Нова функція вже доступна у вебверсії ChatGPT та у програмах ChatGPT для iOS та Android.

Контекст

У вересні 2023 року ChatGPT запустив функцію голосового запиту. 

У лютому цього року OpenAI почала тестувати функції керування памʼяттю ChatGPT. Тепер чат-бота можна попросити щось запамʼятати або забути те, що він вже памʼятає. Компанія вважає, що це зробить спілкування з ChatGPT більш ефективним та зручним.

Доходи OpenAI перевищили $2 млрд у річному обчисленні. Шалений успіх її флагманського продукту ChatGPT виводить компанію в число найбільш швидкозростаючих технологічних компаній в історії, зазначило видання.

OpenAI, інвестором якої є Microsoft, вважає, що зможе більш ніж подвоїти цей показник у 2025 році завдяки підвищеному інтересу з боку бізнес-клієнтів, які хочуть використовувати інструменти генеративного ШІ у своїй діяльності.

Стрімке зростання дало змогу OpenAI потрапити до небагатьох компаній Кремнієвої долини, серед яких Google і Meta, що досягли доходу в $1 млрд за десять років з моменту заснування.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *