Viber призначив регіонального директора в Україні – хто це

Rakuten Viber призначив на посаду регіонального директора в Україні колишнього СЕО видання AIN.UA Іллю Бошнякова. Про це йдеться в повідомленні компанії.

/Фото Facebook” />

Ілля Бошняков Фото Фото Facebook

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти 

  • Бошняков очолить локальну команду, сферою діяльності якої буде адаптація нових функцій для українського ринку та української діаспори користувачів у світі, а також партнерство, маркетинг та комунікації в Україні.  
  • Раніше за ці активності відповідав віце-президент із глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber Атанас Райков з офісу в Софії, Болгарія. 
  • «Ми шукали лідера, який добре розуміє місцевий ринок та як наш продукт може найкраще вписатися в нього. Ілля відповідатиме за локальні запуски нових продуктів і рішень», – каже віцепрезидент з глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber Атанас Райков. 

Контекст  

Ілля Бошняков протягом восьми років очолював технологічне медіа AIN.UA, в останні три роки запустив видання про ІТ в Центральній і Східній Європі AIN.Capital, проєкт про малий та середній бізнес AIN.Business і маркетплейс для пошуку роботи в ІТ – Recruitika. До цього Бошняков керував рекрутингом та HR у групі британських технологічних компаній, що охоплюють індустрії FinTech, GameDev, MarTech.

У лютому 2023 року компанія Rakuten Viber вперше оголосила, що шукає спеціаліста на позицію Country Director для України. 

У січні цього року компанія Rakuten оголосила про відкриття офісу в Києві та плани приєднатися до Дія.City. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *