Три українські стартапи відзначили на CES. Хто отримав нагороду?

Три українські стартапи – Knopka, Esper Bionics та OptySun – нагородили на міжнародній конференції споживчої електроніки CES. Про це Forbes повідомила пресслужба Knopka.

Ключові факти

  • Фаундери Knopka виготовляють бездротову систему виклику медсестер, команда Esper Bionics – біонічні протези, а OptySun – автономний пристрій швидкого очищення та дезінфекції води. Підприємців відзначили у категоріях Digital Health, Wearable Technologies та Food & AgTech відповідно.
  • CES (Consumer Electronics Show) – щорічна міжнародна конференція споживчої електроніки, що проходить у Лас-Вегасі, США, в перші дні січня. Офіційне нагородження відбудеться з 9 по 12 січня 2024 року. 
  • Перемога на CES значно допоможе Knopka з виходом на ринок США, кажуть у пресслужбі стартапу. «Визнання на CES – результат років роботи команди, медсестер та лікарів, наших менторів та радників і не в останню чергу платників податків та команди USF», – каже CEO Knopka Іван Осадчий.

Контекст

Станом на листопад 2023-го Knopka Івана Осадчого функціонує більше ніж у 20 лікарнях, а команда має понад 20 фахівців, повідомляє пресслужба стартапу.

У 2022-му компанія посіла друге місце на Startup Competition на IT Arena, отримавши $18 000, свідчать дані на сайті конференції. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *