Росія знову обстріляла одну з теплоелектростанцій ДТЕК, є пошкодження

У вівторок, 7 листопада, ввечері внаслідок обстрілів Росії вчергове зазначала пошкоджень одна з ТЕС ДТЕК у прифронтовій області, йдеться в повідомленні пресслужби компанії. Внаслідок атаки постраждалих немає.

Ключові факти

  • У результаті чергового обстрілу обладнання підприємства пошкоджено. Нині енергетики намагаються ліквідувати наслідки атаки РФ.
  • «Робимо все можливе для підтримання надійної роботи української енергосистеми. Компанія синхронізує свої дії з НЕК «Укренерго», – повідомили у ДТЕК.

Контекст

Україна входить у цю зиму відновленою і готовою до атак та терору, який був минулої зими, заявив на форумі «Енергія бізнесу» від Forbes Денис Шмигаль. Він назвав шість чинників, які забезпечують стабільність енергосистеми: Україна отримала кращу систему ППО; у Росії поменшало ракет; проведено ремонтну кампанію; захист енергооб’єктів; робота з міжнародними партнерами; достатня кількість енергоресурсів.

Загалом з осені минулого року енергетичні підприємства «ДТЕК Енерго» були атаковані 37 разів. Унаслідок них троє енергетиків загинули, 28 були поранені. Також були загиблі та поранені серед працівників підрядних організацій та рятувальників. Востаннє ворог обстрілював одну з ТЕС компанії 30 жовтня. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *