Ресторани McDonaldʼs відкриються у Боярці, Гатному та Чабанах

Ресторани McDonald’s невдовзі можуть відкритися у містах-супутниках Києва та Львова. Про такі плани повідомив директор з розвитку McDonaldʼs в Україні Віталій Стефурак в інтервʼю «Інтерфакс-Україна».

Ключові факти

  • Зі стратегічної точки зору мережа прагне бути присутньою у всіх ключових сателітах Києва, зазначив Стефурак. «Зараз працюємо над тим, щоб зʼявилися заклади в Боярці, Гатному, Чабанах», – повідомив він.
  • Компанія також працює над тим, щоб заклади зʼявилися і в ключових містах Львівської області. «Однак наразі тривають переговори (щодо Львівщини, – Ред.) і на сьогодні ще немає конкретних міст, які я міг би озвучити», – сказав Стефурак.

Контекст

McDonald’s планує відкрити шість ресторанів в Україні у 2024 році, сказала на початку квітня в інтервʼю Forbes Ukraine гендиректорка компанії на ринках України, Чехії та Словаччини Юлія Бадрітдінова. За її словами, сума інвестицій у розвиток мережі у цьому році планується на рівні близько 1 млрд грн. 

McDonaldʼs 20 вересня 2022 року розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. До 24 лютого того ж року мережа налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни. Станом на весну 2024 року працює 101 ресторан.

За 2023 рік виторг підприємства з іноземними інвестиціями «Макдональдз Юкрейн ЛТД» зріс до 12,9 млрд грн. Це на 296,8% більше, ніж у 2022 році (3,2 млрд грн). Прибуток McDonaldʼs в Україні сягнув 1,2 млрд грн. Тоді як 2022 рік компанія закінчила зі збитком 2 млрд грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *