OpenAI призупинила реєстрацію нових користувачів для ChatGPT Plus

Компанія OpenAI призупинила реєстрацію нових користувачів для сервісу ChatGPT Plus через величезний попит. Про це повідомив гендиректор OpenAI Сем Альтман на сторінці в соцмережі X.

Ключові факти

  • «Ми на деякий час призупиняємо реєстрацію нових користувачів ChatGPT Plus», – написав він. 
  • Альтман пояснив, що сплеск використання ChatGPT Plus перевищив можливості сервісу.
  • Користувачі все ще можуть зареєструватися, щоб отримати сповіщення в додатку про відкриття підсекцій, додав гендиректор OpenAI.

Контекст

ChatGPT Plus – платний підписний план для користувачів, який надає додаткові переваги в порівнянні з безкоштовним доступом. За підпискою ChatGPT Plus користувачі отримували пріоритетний доступ до нових функцій та покращень, швидший час відповіді та підтримку обслуговування.

Раніше стало відомо, що річний виторг OpenAI наблизився до $1 млрд. Ця цифра значно перевищує прогнози, які компанія раніше надала акціонерам.

У жовтні Bloomberg повідомив, що OpenAI веде переговори щодо продажу частини акцій своїх поточних співробітників. У межах цієї угоди компанію можуть оцінити у $86 млрд.

13 листопада Альтман повідомив, що OpenAI розраховує залучити додаткове фінансування від Microsoft на створення універсального штучного інтелекту (AGI, програма з інтелектом на рівні людського, – Ред.). Засновник компанії розраховує «з часом залучити ще більше коштів» від Microsoft та інших інвесторів для покриття витрат на створення більш сучасних моделей штучного інтелекту.

На початку цього року Microsoft інвестувала в OpenAI $10 млрд. Інвестиції здійснювалися в рамках багаторічної угоди.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *