Наглядова рада Ощадбанку обрала головою Володимира Лавренчука

Розпочала роботу оновлена наглядова рада державного Ощадбанку. На першому своєму засіданні вона обрала головою Володимира Лавренчука, повідомила пресслужба банку 14 листопада.

Ключові факти

  • Володимир Лавренчук має 36 років досвіду в банківській сфері. З них 27 років – у топменеджменті найбільших державного (Ощадбанк) та іноземного (Райффайзен Банк Аваль) банків. 
  • Починаючи з 2020 року він є керівником українського офісу NEQSOL Holding з фокусом на інвестиційну діяльність та управління портфелем активів та членом наглядової ради «Vodafone Україна».
  • Також з числа членів були обрані голови комітетів ради: комітету з питань ризиків та комплаєнсу – Елізабет Нельсон; комітету з питань аудиту – Хуан Енріке Перес Калот; комітету з питань призначень та винагород посадовим особам – Володимир Лавренчук; комітету з питань стратегії та трансформації – Олександр Роднянський.

Контекст

Після оновлення складу наглядової ради Ощадбанку до її складу приєднались чотири експерти фінансового ринку – Міхал Крупінський, Володимир Лавренчук, Елізабет Нельсон та Філіп Хізлі. 

Ще два члени – Хуан Енріке Перес Калот та Антон Пятигін зберегли свої місця в наглядовій раді з попередньої каденції.

До числа членів ради також входять три залежні члени: Юлія Пашко (від Комітету Верховної Ради), Роза Тапанова (від Кабінету Міністрів) та Олександр Роднянський (від президента України).

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *