monobank запустив редизайн застосунку

Банківський застосунок monobank отримав редизайн додатка, повідомив співзасновник Олег Гороховський та опублікував коротке відео. У додатку користувачі мають можливість обрати, коли саме оновлювати дизайн.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти

  • Гороховський нагадав, що раніше у monobank була лише одна картка, тому дизайн задумувався під неї. «А зараз у нас уже і різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Бо хочемо робити нові продукти», – написав він.
  • За його словами, тепер можна відкрити спільну виписку всіх карток, просто свайпнувши праворуч. «І не треба кудись натискати, щоб переходити від картки до картки, бо все робиться свайпами», – пояснив співзасновник mono.
  • Також у застосунку є можливість обрати, коли саме оновлювати дизайн, тому в розділі «Ще» зʼявилася відповідна кнопка, там само можна буде повернутися до старого дизайну. «Але усі нові речі будемо у подальшому робити лише у новому дизайні», – зазначив він.

Контекст

Минулого року український необанк із 7,7 млн клієнтів вперше за шість років існування вирішив повністю змінити дизайн свого додатка. Тоді анонсоване оновлення викликало суперечливі думки в Telegram-каналі Гороховського на 176 000 підписників. Його запитання «Хто хоче бету з таким дизайном цього місяця?» зібрало 10 600 позитивних реакцій і 8500 – негативних. Більше про це читайте в редакційному матеріалі Forbes Ukraine.

За час вторгнення mono збільшив кількість клієнтів на 54%, до 7,8 млн, та розпочав вихід на польський ринок. Засновники прогнозують цьогоріч зростання чистого прибутку у 2,7 раза, до еквівалента приблизно $240 млн. Як бачать розвиток mono партнери банку – «Підприємець року – 2023» Олег Гороховський і Михайло Рогальський – у матеріалі Forbes Ukraine.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *