Мобілізація. Оновити облікові дані можна буде через мобільний застосунок Резерв+

Міністерство оборони України запускає мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобовʼязаних, призовників та резервістів. Через цей застосунок можна оновити свої облікові дані. Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня, йдеться у повідомленні.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Застосунок «Резерв+» надає можливість оновити дані та отримати доступ до інформації у реєстрі «Оберіг».
  • З 18 червня у застосунку «Резерв+» також зʼявиться QR-код, відсканувавши який представники влади зможуть отримати інформацію про статус військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

Контекст

З 18 травня набуває чинності оновлений закон про мобілізацію. Тому всі військовозобовʼязані чоловіки та жінки віком 18-60 років протягом 60 днів – до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані.

Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом, пояснили в Міноборони.

Також оновити дані можна офлайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг. Якщо оновлювати дані через ТЦК, окрім самої виписки з реєстру, можна отримати відповідну відмітку у військовому квитку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *