Магазин H&M у ТРЦ Retroville у Києві

Шведський ритейлер H&M повернеться до роботи на Виноградарі у столиці в четвер, 16 листопада, повідомили Forbes Ukraine у торгово-розважальному центрі. Також у цей день шведи відкриють магазин у ТРЦ River Mall на Позняках.

Ключові факти

  • Магазин H&M площею близько 2400 кв. м відновлює роботу біля четвертої вхідної групи ТРЦ Retroville. Він стане третім у Києві, ще два магазини вже працюють у ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park.
  • 16 листопада H&M відкриє магазин також у ТРЦ River Mall. «Це повернення грандіозніше, ніж повернення короля у Володарі перснів», повідомляє офіційний сайт торгово-розважального центру.
  • Покупцям ритейлер презентує жіночий, чоловічий та дитячий одяг для осінньо-зимового сезону.
  • Найближчими тижнями відновить роботу решта столичних магазинів H&M, зокрема в SkyMall і Dream Town.

Контекст

H&M засновано 1947 року у Швеції. Крім бренду H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок.

У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Компанія зупинила продажі в Росії на початку березня через війну в Україні. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

У вересні компанія повідомила Forbes, що її магазини в Україні залишаються закритими до подальшого повідомлення, ритейлер продовжує виплату зарплат своїм українським працівникам.

Вже у жовтні стало відомо, що магазини H&M повернуться до роботи в Україні наприкінці листопада – на початку грудня, повідомили «NV Бізнес» три джерела – директори торгових центрів та консультант із комерційної нерухомості. За їхніми даними, мережа готова відкрити шість магазинів, розміщених у київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall та у львівському Victoria Gardens.

До повномасштабного вторгнення мережа також управляла магазином в Одесі в ТРЦ Riviera та в Харкові в ТРЦ Nikolsky.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *