LinkedIn додасть ігри на свою платформу

Професійна соцмережа LinkedIn, яка належить Microsoft, планує додати ігри на свою платформу. Таким чином розробники прагнуть збільшити час, який користувачі проводять у LinkedIn, пише TechCrunch.

Що допомагає українському бізнесу відштовхнутися від дна? 22 березня на «Саміті експортерів» від Forbes топкомпанії поділяться інструментами та прогнозами з розвитку експорту. Спікери з «Метінвест», Kernel, Nemiroff, «Біосфери» та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Робота над проєктом розпочалася на тлі так званої пазломанії, яка допомогла таким простим іграм як Wordle здобути вірусний успіх і мільйони гравців, зазначає видання. 
  • На початковому етапі користувачам будуть доступні три ігри: Queens, Inference та Crossclimb. Дослідники вже виявили в коді платформи згадування ігор.
  • «Ми експериментуємо з додаванням ігор-головоломок у LinkedIn, щоб користувачі мали можливість трохи розважитися, поглибити взаємодію та, сподіваюся, знайти можливість для спілкування», – сказав представник LinkedIn.
  • Microsoft, яка є власником LinkedIn, має власний ігровий бізнес, який включає Xbox, Activision Blizzard і ZeniMax, нагадало видання. В минулому кварталі він приніс доходи в розмірі $7,1 млрд, вперше перевищивши доходи від Windows. 
  • LinkedIn відмовилася коментувати, яким чином і чи бере участь Microsoft в її ігровому проєкті.

Контекст

Неігрові платформи вже давно використовують ігри для збільшення трафіку та залучення користувачів. Наприклад,The New York Times, яка придбала Wordle у 2022 році, заявила наприкінці минулого року, що мільйони людей все ще продовжують грати в гру, яка тепер є частиною більшої платформи онлайн-головоломок та ігор.

Протягом багатьох років LinkedIn тестувала низку нових функцій для залучення більшої кількості користувачів. 

У жовтні минулого року LinkedIn, вирішила запустити функції штучного інтелекту до свого основного бізнесу, що має полегшити рекрутерам пошук кандидатів на роботу, а фахівцям з маркетингу створювати рекламні кампанії.

LinkedIn заробляє гроші за рахунок продажу реклами, а також стягує плату за передплату з рекрутерів та фахівців із продажу, які використовують мережу для пошуку потенційних клієнтів. 

У травні 2023 року соцмережа вирішила скоротити 716 робочих місць через нестійкий попит, а також закрити свою програму для пошуку роботи InCareers, орієнтовану на Китай.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *