Join UP! відкрив перше франчайзингове відділення у Катовіце

На початку квітня український туристичний оператор Join UP! відкрив перше франчайзингове відділення за кордоном – у Польщі. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти 

  • Перше закордонне агентство по програмі франчайзингу Join UP! відкрилося у польському місті Катовіце. Станом на березень 2024 року воно стало сотим у франчайзинговій мережі оператора. 
  • «На додачу до повного супроводу по франшизі ми створили програму «Долучайся до українського» зі спрощеними умовами вступу до мережі Join UP! для агентів, що мають досвід роботи», – каже керівниця відділу розвитку продажів Join UP! Марина Дайнеко.
  • У 2024 році компанія планує відкрити власні відділення у Чехії та Словаччині, додає Дайнеко.

Контекст

Сьогодні туроператор Join UP! працює на восьми ринках. Протягом 2022 року компанія відкрила власні відділення в Естонії, Латвії, Литві, Казахстані, Польщі та Румунії. 

Компанія активізувала експансію у 2022 році після початку повномасштабного російського вторгнення. Українцям компанія пропонує автобусні тури в Європу або тури з вильотом через аеропорт у Кишиневі, писав Forbes Ukraine у вересні 2022 року. До війни у туроператора була мережа зі 150 турагенцій Join UP! to travel, частина з яких – у Білорусі та Молдові (більшість із яких відкрита за франчайзингом). 

Наскільки успішна експансія? Замінити втрату українського ринку не виходить. Наприклад, Join UP! за перші три місяці роботи в країнах Балтії відправив на відпочинок 12 000 туристів. І хоча вони придбали майже 20% усіх турів у Туреччину, це тільки 1% від довоєнного українського ринку компанії.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *