Google інтегрував ШІ-помічника Duet до Gmail та офісних сервісів

Компанія Google на конференції Cloud Next показала кілька нових функцій на основі штучного інтелекту (ШІ), які незабаром з’являться в програмі для відеодзвінків Meet, пише The Verge. Одна з них – можливість робити нотатки в режимі реального часу. 

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: перший список найкращих роботодавців для ветеранів, список перспективних молодих українців «30 до 30», 40 компаній, які вийшли на іноземні ринки під час війни, історії Марії Берлінської, Всеволода Кожемяки та загалом майже два десятки текстів.

Ключові факти

  • Google додасть помічника Duet AI у Gmail та офісні сервіси. Зокрема, Duet здатний робити резюме розмови в реальному часі, а після завершення відеодзвінка все збережеться в документах.
  • Крім генерації текстів, зображень, таблиць та презентацій, користувачі зможуть «відправляти» ШІ на зустрічі до Meet замість себе. 
  • ШІ автоматично згенерує текст про те, що може обговорюватися на зустрічі, а нотатки будуть доступні всім учасникам відеодзвінка.
  • Доступ до Duet AI першими отримають корпоративні клієнти Workspace. Вартість для них становитиме $30 на місяць.

Контекст

У травні Google оголосила про запуск PaLM 2, своєї новітньої великої мовної моделі (LLM), яка працюватиме з оновленим чат-інструментом Google Bard, конкурентом ChatGPT від OpenAI, і служитиме базовою моделлю для більшості нових функцій ШІ.

Також Google додав нові функції у свій пошук зображень, щоб зменшити поширення дезінформації. Перша нова функція компанії Alphabet Inc. називається «Про це зображення» і надає додаткові дані про те, коли зображення або схожі на нього були вперше проіндексовані Google, де вони вперше зʼявилися й де ще є в інтернеті. 

У червні Google запустив дві нові функції на основі штучного інтелекту для рекламодавців, які автоматично знаходитимуть найкращі місця розміщення реклами для брендів у сервісах технологічної компанії.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *