Фонд Говарда Баффета збудував разом із партнерами сухий порт в Україні на кордоні з Угорщиною

В Україні на кордоні з Угорщиною збудували сухий порт з елеватором потужністю зберігання 30 000 т, повідомив американський меценат та мільярдер Говард Баффет, пише Latifundist. Він наголосив на необхідності диверсифікації напрямків експорту.

Ключові факти

  • «Ми вже побудували перевантажувальний комплекс на кордоні з Угорщиною з елеватором на 30 000 т», – сказав Баффет.
  • Він додав, що його фонд спільно з партнерами планує і далі будувати такі хаби на кордоні, щоб зерно з залізниці перевантажували на контейнери, і воно йшло далі.
  • За словами Баффета, до війни Україна – «це була не та країна, де ми потрібні». Водночас після початку повномасштабного вторгнення РФ, яке вплинуло на ситуацію з продовольством у всьому світі, фонд зрозумів, що «має допомогти».

Контекст

Баффет від початку роботи його фонду в Україні на початку великої війни вже інвестував понад $0,5 млрд в Україну, зокрема у підтримку фермерів технікою та гуманітарне розмінування, пише ЕП.

Говард Баффет – американський мільярдер і філантроп, середній син найуспішнішого інвестора світу і власника статків у $107 млрд Воррена Баффета. Говард Баффет є найбільшим приватним донором України: з початку війни, і станом на березень цього року його фонд The Howard G. Buffett Foundation надав допомоги українцям на понад $196 млн. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *