Dragon Capital змінить бренд «Караван Outlet» до кінця 2025 року

Dragon Capital проведе ребрендинг ТРЦ «Караван Outlet» до кінця 2025 року. Про це повідомив Євген Баранов, керівний директор напряму прямих інвестицій Dragon Capital, на запит Forbes Ukraine. Компанія офіційно оголосила про купівлю ТРЦ сьогодні, 7 жовтня.

⚡️Ексклюзивно: спікер на форумі «Енергія бізнесу» – Деніел Єрґін, віце-голова S&P Global, письменник та лауреат Пулітцерівської премії. Він автор бестселерів про енергетику та світову економіку, зокрема «The Prize» і «The New Map». Вже 9 жовтня зустрінемося. 

Долучайтеся до форуму!

Ключові факти

  • ТОВ «ДК Київ Аутлет», що входить до групи компаній Dragon Capital, завершило угоду з придбання 100% статутного капіталу ТОВ «Трейд Солюшинз», що входило до групи компаній DCH Investment Management і яке володіє та управляє ТРЦ «Караван Outlet» у Києві.
  • Обʼєкт продовжуватиме роботу у форматі аутлет-центру під брендом «Караван Outlet», але до кінця 2025 року, за домовленістю з DCH, Dragon Capital проведе ребрендинг ТРЦ, розповів Євген Баранов, керівний директор з прямих інвестицій Dragon Capital.
  • За його словами, новий власник аналізує різні стратегії для подальшого розвитку обʼєкта, враховуючи актуальні потреби ритейлерів і споживачів.
  • Мережа «Караван» охоплює три ТРЦ у Києві, Дніпрі та Харкові. Dragon Capital купив лише один обʼєкт мережі. Пропозицій щодо придбання всієї мережі не було, і це не входило до планів Dragon Capital, прокоментував Баранов.

Контекст

ТРЦ «Караван Outlet», відкритий у 2003 році та оновлений у 2019-му, є першим професійним ТРЦ Києва і єдиним великим аутлет-центром у столиці. Загальна площа об’єкта становить 57 321 кв. м, з яких орендна площа (GLA) займає 42 788 кв. м. ТРЦ обʼєднує понад 50 міжнародних фешн-брендів, пʼятизальний кінотеатр, ролердром, дитячий парк розваг, гіпермаркет і фуд-корт. 

Група Dragon Capital отримала дозвіл Антимонопольного комітету України купити ТРЦ 19 вересня.

Для DCH Олександра Ярославського, яка була власником ТРЦ, ця угода є частиною стратегії оптимізації портфеля інвестицій групи, йдеться в пресрелізі компанії. «DCH взяла курс на збільшення своєї присутності в технологічних галузях», – зазначається в пресрелізі. 

Деталі угоди не розголошуються. За оцінкою Forbes Ukraine, ТРЦ «Караван Outlet» може коштувати $40–60 млн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *