Ciklum купує американську Infogen: деталі угоди

Одна з найбільших за виторгом українська IT-компанія Ciklum купує американську цифрову консалтингову компанію Infogen. Одна з причин – розвиток експансії на ринку Північної Америки. Про це Forbes повідомила пресслужба Ciklum.

Ключові факти 

  • Угода між Ciklum та Infogen прискорить розвиток українського аутсорсера на ринку Північної Америки, а також посилить експертизу в створенні рішень для роздрібної торгівлі, фінансової індустрії та Hi-Tech сегменту. Суму угоди Ciklum не коментує.  
  • «Ми системно нарощували наші можливості задля подальшої міжнародної експансії і завдяки нашим партнерам-інвесторам продовжуватимемо створювати ще більше інновацій і технологічних рішень, щоб допомагати клієнтам виводити їхні бізнеси на новий рівень», – каже CEO Ciklum Радж Радхакрішнан.
  • У глобальній команді Infogen – близько 350 фахівців. Консалтингова компанія спеціалізується на застосуванні імерсивних технологій віртуальної та доповненої реальності. «Infogen володіє унікальними можливостями щодо проведення R&D та використання Microsoft технологій», – йдеться у повідомленні пресслужби Ciklum. 

Контекст

Ciklum – глобальна сервісна ІТ-компанія на понад 4000 фахівців, що працює на ринку більше 20 років. У 2021-му Ciklum придбала чеського розробника CN Group у фонду Genesis Capital на 360 фахівців. Тоді засновник інвестиційної компанії Insoft Partners Віталій Горовий оцінював угоду між Ciklum та CN Group до €25 млн. 

На українському ринку менших аутсорсерів протягом 2023-го скуповував польський IT-консорціум Euvic Group. Компанія придбала чотири українські аутсорсери розміром до 100 людей. У портфелі Euvic Group – львівська Exoft, дніпровська Artkai, харківська 7Devs та вінницька Lampa Software.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *