Атака на Хмельниччину. Росія обстріляла територію навколо Хмельницької АЕС

У ніч на 25 жовтня Росія завдала удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок ворожої атаки є руйнування та знеструмлення, повідомила пресслужба Міненерго. 

Ключові факти

  • Внаслідок вибуху пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. 
  • Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. 
  • Відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки енергетиків допустять на місце пошкодження, зазначається у повідомленні.

Контекст

За даними ДСНС, у місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних і девʼять приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця й автомобілі. 16 людей отримали поранення та звернулися до медиків по допомогу.  

Також у містах Славута й Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин і будівля відділу поліції.

За словами першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна, у Шепетівському районі уламки ворожого БПЛА впали на території обʼєкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *