Ajax Systems Конотопського запускає передсерійне виробництво в Києві

Ajax Systems оголосила про запуск передсерійного виробництва в Києві. Компанія активно наймає працівників різних категорій, йдеться в пресрелізі.

Ключові факти

  • На заводі збиратимуть нові продукти: відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, відеореєстратори Ajax NVR, клавіатури KeyPad TouchScreen та інші девайси, які були анонсовані на останній продуктовій презентації «Ajax Special Event: Керуй своїм простором».
  • Компанія пояснила, що розширення продуктового портфоліо до 135 девайсів та представлення пристроїв відеоспостереження зумовило створення виробничого центру ближче до інженерів-розробників. 
  • R&D команда зможе контролювати процеси виготовлення новинок, бо виробництво нових девайсів вимагає додаткового устаткування, тестування та перевірки перед виходом на серійне виробництво, йдеться в повідомленні.
  • Загальна потужність передсерійного виробництва – від 50 000 до 70 000 пристроїв на місяць. Наступного року компанія планує розширити виробничі потужності на 50%.
  • Зараз до напрямку передсерійного виробництва активно наймають працівників різних категорій: операторів SMD-лінії, монтажників РЕА, операторів тест-стенду, складальників, сортувальників QC, операторів лонг-тесту, контролерів якості та інших інженерів. Загалом команда складатиметься з 220 людей.

Контекст

Заснована 2011 року підприємцем Олександром Конотопським, Ajax Systems – найбільший виробник систем безпеки у Європі. Продуктове портфоліо налічує понад 135 бездротових і дротових пристроїв для безпеки й автоматизації. Ajax захищає понад 2,5 млн користувачів у 187 країнах світу.

Навесні 2022-го виробничі потужності Ajax Systems були релоковані у західні області України. 

У травні 2022 року Ajax оголосила, що відкриває завод у Туреччині площею 8300 кв. м. Це перше виробництво компанії за кордоном. Також вона розпочала експансію в Північній і Південній Америці та Океанії.

Олександр Конотопський став підприємцем року за версією Forbes Ukraine.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *