«Укрпошта» розширила пілотний проєкт з продажу ліків на шість областей

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека», окрім Донеччини, поширили на Сумщину, Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину та Чернігівщину, йдеться у пресрелізі державного поштового оператора. Нещодавно компанія отримала ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю ліками.

29 лютого буває раз на 4 роки.💸 Тому ми даруємо 40% знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Вартість зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом F29 тільки 28-29 лютого. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Компанія вже почала приймати перші замовлення та доставляти ліки клієнтам.
  • За словами генерального директора «Укрпошти» Ігоря Смілянського, після запуску пілотного проєкту «Укрпошта. Аптека» на Донеччині та в деяких прикордонних районах Сумщини компанія отримувала звернення з інших прифронтових областей, де теж є проблеми з доступом до основних лікарських засобів. 
  • «Ми протестували процеси та ухвалили рішення масштабувати пілотний проєкт…», – сказав він.

Контекст

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» реалізується за сприяння Міністерства охорони здоров’я та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Проєкт спрямований на отримання доступу до аптек та ліків.

Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також ті, що за програмою «Доступні ліки».

Сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес», доставка є безкоштовною.

У січні стало відомо, що на деокупованих і прифронтових територіях з 1 лютого буде впроваджено проєкт «Укрпошта-Ліки». «Укрпошта» мала отримати ліцензію на продаж лікарських засобів у наявних поштових стаціонарних або мобільних відділеннях.

У лютому «Укрпошта» отримала від Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками ліцензії на оптову торгівлю і на відпуск лікарських засобів як поштовий оператор.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *