Український стартап Getpin залучив $400 000 від Presto Ventures

Чеський фонд Presto Ventures на весні 2023-го інвестував $400 000 в український стартап Getpin, що розробляє SaaS сервіс для збільшення продажів. Про це Forbes повідомила пресслужба стартапу.

Ключові факти

  • Getpin – SaaS-інструмент онлайн-маркетингу, що допомагає бізнесу збільшити продажі шляхом автоматизації процесів комунікації з клієнтами. Платформа об’єднує в собі сервіси Google Business Profile, Bing Places for Business, Apple Business Connect та Facebook Graph API.
  • На весні 2023-го стартап залучив $400 000 від чеського венчурного фонду Presto Ventures. Інвестиції спрямують на масштабування продукту в країнах Європи та експансію ринків Латинської Америки.
  • Клієнти Getpin – понад 100 компаній у Центральній та Східній Європі, що мають офлайн точки продажу або надання послуг. До прикладу, «Нова Пошта», «Ощадбанк», ПУМБ, Stihl, «Фора», мережа аптек «Подорожник» та інші. У Польщі – Bank Pekao.
  • Оцінку стартапу учасники угоди не розголошують. Загальна сума залучених інвестицій Getpin – $550 000 від Brise Capital, Presto Ventures, акселератора Space3ac в межах Poland Prize та європейських ангелів.
  • Станом на кінець листопада 2023-го у команді Getpin 27 спеціалістів в Україні, Польщі, Німеччині, Іспанії та Румунії.

Контекст

У серпні 2019-го Getpin заснував ІТ-підприємець Володимир Лещенко. До створення платформи онлайн-маркетингу Лещенко став співзасновником SaaS стартапу AdPhone у 2012-му.

Перші ангельські інвестиції компанія отримала від приватної інвестиційної компанії Brise Capital після пілота на українському операторі lifecell. Суму інвестиції сторони угоди не розголошують.

У 2021-му Getpin вийшов на ринок Естонії, а у 2022 році – на ринок Польщі, де отримав грант за програмою Poland Prize та уклав угоду з державним банком Bank Pekao S.A.

Також стартап брав участь в акселераційних програмах Google Partners Tech Incubator Program in Warsaw у 2019-му, польському акселераторі Space3a у 2022-му та в Challenger AI Accelerator у 2023 році, посівши перше місце на Demo Day. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *