Власник Zara – компанія Inditex – стежить за ситуацією в Україні

В іспанській групі компаній Inditex, яка володіє магазинами Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho та Zara Home, відреагували на запит українських ЗМІ щодо можливості повернення на український ринок. Так, у відповіді компанії «Інформатору» сказано, що Inditex «продовжує уважно стежити за ситуацією».

Ключові факти

  • «У тому, що стосується ситуації з нашими командами та магазинами в Україні, то з моменту тимчасового призупинення нашої комерційної діяльності 24 лютого 2022 року Inditex продовжує уважно стежити за ситуацією», – йдеться у відповіді на інформаційний запит.
  • В Inditex поки не готові говорити про дати повернення в Україну. У іспанському рітейл-гіганті відповіли, що уважно стежать за безпековою ситуацією в Україні.
  • «Безпека наших співробітників залишається нашим пріоритетом. У цих рамках Inditex продовжує приділяти пріоритетну увагу плану підтримки своїх співробітників, підтримуючи оплату їхньої праці у повній відповідності з трудовим законодавством», – зазначили у Inditex.

Контекст

У квітні 2023 року стало відомо, що українська команда Inditex щомісяця обговорює з центральним офісом можливість повернення в Україну і чекає, коли їм нададуть можливість відкритися. Про це Forbes розповів голова Української ради торгових центрів (УРТЦ) Максим Гаврюшин, який спілкується з головним офісом Inditex.

Іспанський ритейл-гігант, якому належать популярні бренди Zara, Bershka, Stradivarius, P&B, Massimo Dutti, зупинив свою роботу в Україні з початком повномасштабної війни. Виторг українських магазинів мережі Inditex у довоєнному 2021 році становив 3,2 млрд грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *