Visa відкриває вивід криптовалют на свої карти у 145 країнах

Компанія Visa у партнерстві з провайдером платіжної Web3-інфраструктури Transak запустила послугу виводу криптовалют на банківські картки. Про це йдеться у повідомленні на сайті Transak.

Тільки 31.01 та 1.02 даруємо 800 грн знижки на річну диджитал-підписку на сайт Forbes. Вартість зі знижкою — 999 грн/рік. Оформлюйте зараз за промокодом FORBES2024. Підписуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • За запитом на обробку транзакції кошти конвертуватимуться в національну валюту держави, в якій зареєстровано банківську картку.
  • Користуватися послугою зможуть клієнти Visa зі 145 країн.
  • Розробником сервісу Visa Direct виступає Transak, яка бере участь у створенні блокчейн-інфраструктури.
  • Сервіс дозволяє конвертувати у фіатні гроші до 40 криптовалют. Доступ до нього вже отримали користувачі з Туреччини, Мальти, Кіпру, Португалії, Сінгапуру та ОАЕ. Компанія обіцяє найближчим часом розширити географію обслуговування клієнтів.

Контекст

На початку 2023 року повідомлялося, що Visa відклала плани з інтеграції криптовалют після низки банкрутств в індустрії. Проте у квітні компанія повідомила, що набирає розробників для «амбітної» ініціативи у сфері цифрових активів.

У вересні Visa запустила пілотний проєкт із використання мерчантами стейблкоїну USDC у мережі Solana. Застосування стабільної монети на блокчейні Ethereum компанія почала тестувати два роки тому.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *