В «Київстар ТБ» розкрили кількість підписників

Кількість користувачів сервісу «Київстар ТБ» на сьогоднішній день перевищує 1 млн, більшість — платять за сервіс. Про це в інтерв’ю Forbes розповів президент «Київстар» Олександр Комаров.

Ключові факти

  • За словами Комарова, наразі понад 80% користувачів «Київстар ТБ» сплачують за користування сервісом. Ще 20% — це фріміум–користувачі, які знаходяться в такому собі «транзиті».
  • Також він додав, що темпи зростання кількості користувачів «Київстар ТБ» рік до року – 37%. 
  • Президент «Київстар» додав, що сервісу вдається залучати користувачів за рахунок великої кількості унікальних підписок, як Disney+, Paramount, Warner Brothers. Крім того, 75% контенту на платформі перекладено українською мовою.
  • Також сервіс росте за рахунок безоплатного контенту, підключень до уроків під час дистанційного навчання на початку війни. 
  • Комаров підтвердив, що «Київстар ТБ» обігнав за кількістю підписників популярний медіасервіс Megogo. 
  • В інтервʼю Forbes Україна співзасновник Megogo Федір Дроздовський зазначав, що зараз у сервісу в Україні орієнтовно 750 000 передплатників.

Контекст

На кінець 2022-го п’ятірка найбільших українських OTT-платформ мала понад 1,3 млн платних користувачів, зазначав директор аналітичного сервісу Big Data UA Сергій Бойко. При цьому, у медіасервісу Megogo було понад 800 000 передплатників. медіасервіси Sweet.tv, Volia, «Київстар ТБ» мали по 120 000–150 000 підписників кожен. 

В липні 2022 року Рінат Ахметов закрив свій OTT-сервіс Oll.tv, який мав декілька сотень тисяч передплатників. 

За словами співзасновника FILM.UA Group Сергія Созановського, американський стрімінговий сервіс Netflix інвестував в український контент мільйони доларів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *