Співзасновник Галя Балувана і Multy Cook запускає ресторан Gabar

Про це в інтервʼю ВолиньPost повідомив співзасновник «Галі Балуваної» і MultiСook Володимир Матвійчук. У коментарі Forbes він уточнив, що мова йде про двоповерховий гастрономічний бар, з якого після тестового періоду у травні–червні, створять нову франшизу.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти

  • За словами Матвійчука, гастробар Gabar почне роботу у травні в Луцьку. Площа двоповерхового закладу становить 170 кв. м. У просторі планують реалізувати три напрямки – кавʼярню, кафе і фастфуд.
  • «На першому поверсі буде кухня для швидкої видачі замовлень, на другому – столики на 30 місць з барною стійкою», – розповів співзасновник «Галі Балуваної» і MultiСook Володимир Матвійчук.
  • Меню Gabar налічуватиме понад 100 страв різних кухонь світу. Зокрема, комплексні другі страви з гарніром і м’ясом, салати, супи, бургери та десерти. Мета закладу – видавати замовлення за 5-7 хвилин. Яким чином цього досягатимуть, Матвійчук відмовився розповідати. Запевняє, що змінить ринок харчування в Україні.
  • Для розвитку компанія планує використовувати модель франчайзингу. У планах також залучати заклади, які не можуть вийти у прибутковість і будуть готові провести ребрендинг у Gabar.
  • «Коли ми запускали Multy Cook, нам казали – попрацюйте хоча б рік, а тоді будуйте плани, – каже Матвійчук. – Але за один рік до нас приєдналося 72 партнери, які відкрили 145 магазинів у різних куточках світу».
  • Наразі до Матвійчука звернулися представники двох готелів, які планують перебудувати свої кухні під Gabar.
  • Директором проекту Gabar виступає Наталя Паронова, бренд-шефом ресторанних страв – Юрій Хазіпов.

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Бренд-шеф Юрій Хазіпов та власник Gabar Володимир Матвійчук

Бренд-шеф Юрій Хазіпов та власник Gabar Володимир Матвійчук

Контекст

Володимир Матвійчук почав бізнес у 2018 році з відкриття невеликого магазину «Галя Балувана» в Луцьку, вклавши в цей бізнес близько €30 000, розповідав RAU підприємець.

Луцька франшиза «Галя Балувана» за пʼять років виросла з одного магазину до майже 836 точок продажу в Україні та 140 – під брендом MultiСook за кордоном. Середня площа магазинів із виробництвом – 80-100 кв. м.

У 2022-му Матвійчук припинив продаж франшиз «Галі Балуваної» в Україні. Відтоді фокус – лише на експансії. На експорт підприємець пропонує франшизу майстерні та магазину заморожених напівфабрикатів. 

Фінансові показники власного бізнесу засновники «Галі Балуваної» не розкривають. За офіційною звітністю в YouСontrol, виторг «Готуємо по‐домашньому» у 2022 році становив 18,5 млн грн. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *