Росіяни вдарили «Калібрами» по Вінниччині, є постраждалі

У ніч на 1 вересня Росія запустила по Україні дві крилаті ракети «Калібр», одна з яких влучила у приватне підприємство у Вінницькій області. Про це повідомила пресслужба Командування Повітряних сил України.

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: перший список найкращих роботодавців для ветеранів, список перспективних молодих українців «30 до 30», 40 компаній, які вийшли на іноземні ринки під час війни, історії Марії Берлінської, Всеволода Кожемяки та загалом майже два десятки текстів.

Ключові факти

  • «Одну ракету вдалося знищити, інша – влучила в одне з приватних підприємств на Вінниччині. Пошкоджено майно, приватні авто, потерпілим надається допомога», – йдеться у повідомленні.
  • Як повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, внаслідок влучання пошкоджено майно, приватні авто. «На жаль, є потерпілі – троє цивільних, їм надається уся необхідна допомога», – написав він у Телеграм.
  • Калинівська міська рада повідомила, що через падіння уламків ракет є поранені, пошкоджений цивільний автотранспорт та цивільні будівлі.

Російська ракета «Калібр» влучила у приватне підприємство на Вінниччині /Фото 1

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *