Росіяни обстріляли теплоелектростанцію ДТЕК, підприємство припинило виробництво електроенергії

У четверг, 24 серпня, внаслідок обстрілів РФ постраждала одна з теплоелектростанцій «ДТЕК Енерго», повідомила пресслужба компанії. Ця ТЕС зазнавала неодноразових атак раніше.

У Forbes Ukraine є спільнота в LinkedIn. Там ми пишемо практичні кейси компаній, розповідаємо про інноваційну економіку та публікуємо поради з особистого розвитку і управління командою. Жодних новин. Приєднуйтесь за цим посиланням

Ключові факти

  • Внаслідок атаки постраждалих немає.
  • Водночас серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Після припинення обстрілів енергетики зможуть розпочати ліквідацію наслідків атаки та відновлення роботи обладнання.
  • Усього з вересня минулого року енергетичні підприємства «ДТЕК Енерго» були атаковані 34 рази. Внаслідок них 3 енергетиків загинуло, 28 поранені.

Контекст

У ніч на четвер, 24 серпня, Росія атакувала Дніпро ракетами, одну з них збили захисники з Повітряного командування «Схід», повідомив очільник ОВА Сергій Лисак. У результаті обстрілу постраждали семеро людей.

Внаслідок нічної атаки руйнувань зазнав транспортний обʼєкт, пошкоджені з десяток інших обʼєктів. Зокрема, банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля та 15 кіосків. Під обстрілом опинилися й два житлові будинки, три автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *