Росія завдала ракетного удару по промисловому обʼєкту в Полтавській області, двоє загиблих

Росіяни вночі 28 серпня завдали ракетного удару по промисловому обʼєкту в селищі Гоголеве на Полтавщині. Внаслідок атаки загинули дві людини, дві дістали поранення та ще двоє вважаються зниклими безвісти. Про це повідомили начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін і голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: перший список найкращих роботодавців для ветеранів, список перспективних молодих українців «30 до 30», 40 компаній, які вийшли на іноземні ринки під час війни, історії Марії Берлінської, Всеволода Кожемяки та загалом майже два десятки текстів.

Ключові факти

  • «Унаслідок ворожої атаки двоє людей загинуло, двоє людей доставлені в лікарню з незначними ушкодженнями, про місцезнаходження ще двох людей наразі невідомо», – написав Лунін у Telegram.
  • За його словами, на місці удару тривають пошукові роботи та розбір завалів. 
  • Лунін зазначив, що російська ракета повністю зруйнувала виробничий цех.
  • Єрмак повідомив, що росіяни завдали ракетного удару по селищу Гоголеве, Миргородського району. 
  • «Унаслідок вибуху виникло загоряння приміщення олійниці. Наразі відомо про загибель двох людей та пʼятьох постраждалих. Люди працювали в нічну зміну», – написав голова ОП.

Росіяни вночі вдарили ракетами по промисловому обʼєкту на Полтавщині, є загиблі (фото) /Фото 1

Наслідки атаки на підприємство в Полтавській області. Фото з телеграм-канала Андрія Єрмака

Росіяни вночі вдарили ракетами по промисловому обʼєкту на Полтавщині, є загиблі (фото) /Фото 2

Наслідки атаки на підприємство в Полтавській області. Фото з телеграм-канала Андрія Єрмака

Контекст

Українські захисники знищили чотири ракети з шести, які РФ запустила по Україні уночі 28 серпня, йдеться в повідомленні пресслужби Повітряних сил ЗСУ. Знищено чотири повітряні цілі: дві крилаті ракети «Калібр» і дві керовані авіаційні ракети Х-59, зазначається в повідомленні.

Чотири крилаті ракети «Калібр» росіяни випустили з фрегата з акваторії Чорного моря поблизу Феодосії, а дві керовані авіаційні ракети Х-59 – з двох літаків Су-34, які окупанти скерували у напрямку Кривого Рогу з повітряного простору окупованої Херсонщини.

Авіація Повітряних сил за минулу добу завдала понад 10 авіаударів по окупантах.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *