Росія обстріляла Костянтинівку, відомо про 16 загиблих і 20 поранених

Росія обстріляла ринок в Костянтинівці Донецького області, попередньо відомо про 16 загиблих. Про це повідомив премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

Forbes Ukraine випустив новий номер журналу. Придбати його з безкоштовною доставкою можна за цим посиланням. У журналі: перший список найкращих роботодавців для ветеранів, список перспективних молодих українців «30 до 30», 40 компаній, які вийшли на іноземні ринки під час війни, історії Марії Берлінської, Всеволода Кожемяки та загалом майже два десятки текстів.

Ключові факти

  • «Жахливий терористичний акт Росії у Костянтинівці на Донеччині. Внаслідок обстрілу ринку вже відомо про 16 загиблих, з них одна дитина. Щонайменше 20 людей поранено. Мої щирі співчуття родинам та близьким», – йдеться у повідомленні Шмигаля у телеграм.
  • За його словами, всі служби працюють, пожежу локалізовано. 
  • «Російські війська – це терористи, яким не буде прощення і спокою. За все прийде справедлива відплата», – додав Шмигаль.
  • Президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним та близьким загиблих. «Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь», — йдеться у повідомленні Зеленського.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *