Railsware інвестує $10 млн у застосунки для управління проєктами

Українська продуктова студія Railsware інвестує $10 млн у створення застосунків для підвищення продуктивності роботи над проєктами Titan Apps. Про це Forbes повідомили в компанії.

Ключові факти 

  • На початковому етапі Railsware планує вивести на ринок пʼять смарт-застосунків для популярних проджект-менеджмент екосистем, зокрема Jira та Monday.com. Продукти виходитимуть під загальним брендом TitanApps Smart Tools. 
  • Перший застосунок у цій лінійці, Smart Checklist для популярної платформи управління проєктами Jira, уже подолав позначку в два мільйони користувачів. Цей сервіс компанія початково запускала для внутрішніх потреб – щоб зберегти наявні чеклисти під час міграції з Trello на Jira. 
  • До кінця наступного року Railsware планує створити до 20 смарт-застосунків TitanApps. 

Контекст 

У Railsware розглядають ці інвестиції як крок до експансії на ринку управління проєктами. Створений компанією Railsware проєкт TitanApps – це набір смарт-інструментів для продуктивності, покликаний поліпшити роботу з популярними екосистемами проджект-менеджменту. 

Проєкт має статус Atlassian Platinum Marketplace Partner, а сервіс Smart Checklist утримує місце в топ-трійці своєї категорії.

Ринок проджект-менеджмент продуктів до 2030 року зросте до $17,75 млрд, за оцінкою консалтингової компанії KBV Research.  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *