Помер Ярослав Ведмідь, засновник комунікаційної агенції Postmen

У суботу, 10 лютого, помер засновник і CEO комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь, повідомляється на Facebook-сторінці Postmen. Компанія двічі ставала комунікаційною агенцією року в Україні. Наразі агенція працює у штатному режимі.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Дякуємо за підписку Підписатися

Ключові факти

  • Ярослав Ведмідь помер через раптову зупинку серця, повідомили в компанії Postmen. Йому було 45 років. Інших деталей про смерть засновника в компанії не надали. Postmen працює у штатному режимі.
  • Прощання з Ведмідем відбудеться в Михайлівському соборі у вівторок, 13 лютого, о 10:00, повідомила дружина Олена Ведмідь.

Контекст

Ведмідь заснував агенцію Postmen у 2013 році. Компанія двічі ставала комунікаційною агенцією року в Україні за версією Всеукраїнської рекламної коаліції. У портфоліо агенції – проєкти для українських брендів «Нова пошта», Uklon, Kormotech, «Дарниця», а також для UNICEF і Міністерства культури.

У 2020 році Facebook видалив мережу «скоординованих, неавтентичних» українських сторінок, яка була «особливо активною» під час президентських і парламентських виборів в Україні 2019 року​. У Facebook прив’язали діяльність до агенції Postmen, остання не коментувала заяву. Послугами агенції користувалися українські політики та установи, серед яких Петро Порошенко, партія «Голос» і Національне антикорупційне бюро України.

Доповнено. Пресслужба агенції Postmen у коментарі Forbes заявляє, що інформація щодо звʼязку Postmen із мережею неавтентичних акаунтів, оприлюднена Facebook, є непідтвердженою.

У 2021 році агенція Postmen вперше очолила рейтинг «Комунікаційне агентство року» Всеукраїнської рекламної коаліції. На Effie Awards Ukraine проєкти агенції тогоріч увійшли в дев’ять шорт-листів та отримали шість нагород. У 2023-му Postmen отримала звання агенції року вдруге поспіль.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *